Tiedeakatemiain neuvottelukunta julistaa kansalliskomiteoiden toimintatuet vuodelle 2017 haettaviksi. Haku on auki 31. 10. 2016 saakka.

Toimintatukea myönnetään pääasiallisesti matkakuluihin, jotka liittyvät kansainvälisten kattojärjestöjen kanssa tehtävään hallinnolliseen yhteistyöhön, esimerkiksi vuosikokouksiin tai hallituksen kokouksiin osallistumiseen. Toimintatukea voidaan myöntää myös kansalliskomitean kokouskuluihin Suomessa ja muihin toiminnasta aiheutuviin kuluihin. Toimintatukea haetaan rahoitusvuotta edeltävän vuoden lokakuussa.

Myös kuluvan vuoden lisähaku on auki 31.10. saakka. Lisähaussa kansalliskomiteat voivat tarvittaessa hakea täydentävää tukea meneillään olevan vuoden kuluihin. Lisähaussa rahoitusta voi hakea myös taannehtavasti kuluneen vuoden kansalliskomiteatoiminnasta aiheutuneisiin kuluihin, joita varten ei olla vielä saatu rahoitusta.

Kaikkien tukimuotojen hakemukset sekä toimintatukien raportit tehdään sähköiseen KATU-tietojärjestelmään. Järjestelmään pääsee henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla.

Katu-toimintatukijärjestelmään

Lataa hakuohje