Tiedeakatemiain neuvottelukunta

Tiedeakatemiain neuvottelukunnan toimisto sijaitsee Tieteellisten seurain valtuuskunnan yhteydessä Helsingin Kruununhaassa.

(09) 228 69 244
info@academies.fi

Snellmaninkatu 13 (4 krs.)
00170 Helsinki

Fax (09) 228 69 291

Päivi Tikka, FT, Dos.
Päivi Tikka, FT, Dos.Pääsihteeri
044 325 42 14
paivi.tikka@academies.fi

Pääsihteeri vastaa Tiedeakatemiain neuvottelukunnan toiminnan suunnittelusta ja toimii sihteeristön esimiehenä. Pääsihteeri johtaa yhteistyötä, jota neuvottelukunta tekee kansainvälisten tieteellisten organisaatioiden kanssa. Pääsihteeri on neuvottelukunnan edustaja Suomen Unesco-toimikunnassa ja huolehtii Unescon tiedeohjelmien kotimaisesta koordinaatiosta.

Kalle Videnoja, VTM
Kalle Videnoja, VTMvt. Tiedesihteeri
044 762 44 54
kalle.videnoja@academies.fi

Tiedesihteeri on kansalliskomitea-asioiden yhteyshenkilö ja neuvoo kansalliskomiteoita haku- ja raportointikäytänteiden osalta. Tiedesihteerin vastuulla on myös kotimaisten tiedeakatemioiden kanssa tehtävä yhteistyö ja neuvottelukunnan viestintä.

Kaisu Reiss, KTK
Kaisu Reiss, KTKToimistosihteeri
044 774 97 86
kaisu.reiss@tsv.fi

Toimistosihteeri seuraa Tiedeakatemiain neuvottelukunnassa kansainvälisten jäsenmaksujen maksatusta ja koordinoi edustuksiin liittyviä matkajärjestelyjä. Toimistosihteeri on kolmen neuvottelukunnan eli Tiedeakatemiain neuvottelukunnan, Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan ja Tutkimuseettisen neuvottelukunnan yhteinen työntekijä.

Katri Rostedt, VTM - vanhempainvapaalla
Katri Rostedt, VTM - vanhempainvapaallaTiedesihteeri